Torsdag

Då har en dag till passerat förbi då :-( ångesten kommer krypande :-( Vad skall jag göra liksom?? Är så jävlaa kluven just nu.....
Gotland? Fastlandet?

Har ialla fall haft en kanon dag idag med min Älskling och min mamma & syster :-) Så det är en dag man kan se tillbaka på och komma ihåg :-)

I morgon är det då fredag igen.. sen lördag och sen söndag :-( ursh!!!
Skall passa på att göra massor med saker som gör mej glad innan jag skall tillbaka igen. Kommer bli jätte tomt utan mamma o pappa och alla VÄNNER och alla andra i familjen. Alltså man har verkligen alla här hemma..

Katterna lär vara väldigt sura på oss när dom skall behöva åka tillbaka. jag tror att dom hatar de livet vi lever där uppe. Aldrig få klok tid med sin mamma o pappa. Medans dom här hemma har fått umgås hur mycket som helst med oss och fått vara ute och allt.. hmm. känner man sej som en taskig mamma eller?? eeeh ja!!!!

Nej nu skall jag sluta skriva mer negativt. Måste verkligen sova så jag orkar vara glad i morgon.
Spotta i nävarna och ta nya tag!!!

//. Sandra

Sommar o sol

Semestern firas på Gotland. hemma tillsammans med alla nära o kära.
Katterna har vi med oss och de har nu mera blivit officiella utekatter på dagtid :-P

Första veckan bara sprang förbi och bjöd inte på något vidare sommarväder. Men denna sista vecka har det nog möjligen slått om :-) idag visade mätaren på hela 25,5 grader utanför fönstret och det var en positiv förändring mot förra veckans futtiga 19 grader..

Idag fick jag äntligen känna på sommaren på riktigt då det ÄNTLIGEN blev dags för den årliga hökörningen :-) Tänk att jag alltid får samma känsla. Det riktigt pirrar ända ut i fingertopparna när man står bak på vagnen och hör hur maskinerna tuggar på. Känslan är obeskrivlig när man får känna vinden i håret, får höstrån som kommer flygande rakt i ansiktet och lägger den första balen på plats.. Alltså det är någon som jag aldrig kommer växa ifrån. Det är sommmar de, att åka bakom när moffa kör och de hoppar och far och man nästan flyger av balvagnen för att man skall nå den där sista balen innan moffa svänger av för att styra mot nästa sträng..
Sen finns det ju inget bättre än att få dricka en kopp med nykokt kaffe när man då äntligen får moffa att stanna traktorn.
Jag Älskar min mommo och moffa. utan dem skulle jag aldrig få uppleva allt detta som jag varit med om i mitt 20 åriga liv :-) Tack!

I morgon skall jag på Kneippbyn med min yngsta syster. Det skall bli så kul. Men jag undrar vem det blir mest pinsamt för. Henne eller mej? Jag brukar inte vara den tråkiga vuxna storasystern som bara skall stå i bakgrunden och iakta. Nej nej nej! jag skall vara med och hitta på alla bus som det bara går att hitta på :-P Vilket brukar ge resultatet att min syster brukar fråga mej " Hur gammal är du egentligen Sandra. Är inte du vuxen? Kan du verkligen göra så då?"
Hmm. jag undrar om det börjar bli dags att insé att man börjar bli gammal och pinsam..

Kvällen på travet ikväll resulterade i :
Ett godkännt kval
En oplacering
En femte placering
En fjärde placering

Alltså en lyckad kväll på Visby :-)


På torsdag skall jag åka o hälsa på min underbara Syrramie och se hur hon mår. Måste kolla om hon blivit tjock om magen.. Hon är nu konstaterad dräktig så till Maj 2012 beräknas det en liten bebis :-) Namnet skall ännu diskuteras :-) Någon som har ett förslag kan alltid dela med sej av det :-D

Nu skall jag bädda ner mej i sängen tillsammans med sambon och våra underbarar katter som redan sover sött :-) Jag älskar dem så mycket, känns hjärtskärande att ta med dem till lägenheten nu när de mår så bra av att få vara ute. jävla velande hur det blir.
Aja de går inte att bestämma ikväll ändå.

Sov gott!!  //. Sandra

2011-06-14

Tisdag:
Varit en underbar dag idag :-) skönt väder för hästarna, dock lite kallt för mej men men.
Lagom jag var färdig i stallet och åkte hemåt så började det självklart att regna. Vad kan man förvänta sej när man skall köra provlopp liksom.. :-P

Men tro det eller ej, det var solsken på Sundbyholm och loppet gick kanon bra :-) synd bara att det inte var trav hela vägen i mål. :-( men vad fan liksom. Jag blev godkännd ändå och hästen kunde gå på alla fyra bena efteråt.. vad finns det att klaga på liksom :-P

Nu skall jag fortsätta att vara social med min älskling. Snart är det dags att sussa. men först : Kvälls te framför Tv´n :-) mee like <3


Uppdatering ifrån igår :
Odd Fellow gjorde sin första start för team Lennartsson och gissa vad :-) han springer och blir 4a på 1.16,0 :-) wow!!!




Trevlig kväll / Sandra

Ny start

Hej alla trogna läsare.
Nu har jag bestämt mej för att göra ett nytt försök med bloggen. känner mej mer motiverad och mindre deprimerad.

Sen jag flyttat från gotland och fått mer perspektiv på allt så känns allt så mycket bättre :-)
Nu är jag starkare än någonsin, inget kan knäcka mej!!!

Livet flyter på och allt blir bara bättre och bättre. Vi har börjat planera framtiden lite och nu vet vi vad vi vill :-D Är glad att det går bra för oss och att vi är starka tillsammans <3

Nu börjar resan mot Gotland :-) skall bli så skönt att komma hem :-)

Vi hörs //. Sandra

RSS 2.0