Raindrops falling on my head!!

Fan fan fan fan fan fan fan fan!!!!!! ursäkta att jag svär men kan man göra annat när de regnar??

Är i skolan nu iaf. har precis blivit klar med mitt arbetet:) yeah så nu behöver jag inte bry mig om det längre för jag slipper redovisningen i morgon. tråkig anledning bara men det får duga för jag slipper skolan iaf!!!


Förlåt att jag inte skrev  igår kväll, men jag var helt slut när jag kom in från stallet så jag satt mej bara framför TVn och glodde på film. Rånarna is the shit:D satan va bra den är:) den får  5 av 5:)


skall dra och äta nu sen drar jag nog hem:) puss hej så länge<3// S.


ps. Grattis Alex din lilla skit, blir 18 idag:) ds.

2009 05 27

Förlåt!!!

har inte haft tid att skriva på hela helgen, har inte varit inne något knappt.
Har passat på att njuta av solskenet som varit och har lyckats att skaffa mig en ganska så snygg bränna:)

Hade ridavslutning i Måndags. kommer att kännas jätte konstigt nu nät man har vant sig med ridning på måndagar i två år...
Fick rida på pricken iaf:) gick jätte bra så kunde inte ha blivit bättre slut på terminen:D


Nu är de inte långt kvar till sommarlovet:) längtar som bara tusan.....



var på stan med mamma Ida o Stefan nyss. köpte en snygg svart klänning på H&M. skall ta en bild på den sen och lägga in så ni får se.. skall ha den på fredag på begravningen...


Trav igår...
Syrramie opl men ändå fin tyckte jag...



Hörs sen... puss//S.


2009-05-20





Nu sitter jag vid datan igen då.. finns tyvärr inte så mycket mer man kan göra när man är hemma och väntar på sin älskling.

Har fikat med mormor idag och så har vi hjälpts åt med stallet. så nu skall jag väl bege mig in till stan straxt och fixa hästarna där. kommer inte ifrån det även om jag är sjuk:(

har ialla fall börjat känna mej mer pigg under dagen så skall inte vara några problem med krogen i helgen:) är ju House på Hamnplan 5 på lördag:) och förfest vi Sofie:) kan inte bli bättre:)


Känns tomt att ingen komenterar något längre:( kanske är så att mina läsare har tröttnat på min blogg. eller? om det är något ni saknar i min blogg får ni tycka till med lite komentarer:)


Rekomenderar ialla fall stark att gå in på www.happyhair.se om ni är intresserade av snyggt löshår. var inne idag och kollade och funderar faktiskt på att köpa. skall bara spara ihop lite money först:P kommer inte så långt på bara några 100-lappar:P

Hörs senare. skall dra in till Visby nu:)
pusss/S.  


1.      2.       3.         4.

Vilken bild är snyggast?
bild1?
bild2?
bild3?
bild4?
kommentera!!!!!!!!!


Good morning everybody


I love you honey.. Happy birthday my heart<3


God morgon.
Vaknade i morse med jätte ont i huvudet och feber:( är väl självklart att man skall åka på något just exakt nu!! fan säger jag bara..

Hade till och med pluggat igår på samhällsprovet. ville visa David att jag också kan, men nej nej då får man vara hemma idag och krya på sig till helgen istället...

Ha det så bra så skriver jag mer senare.

puss

Here comes the night

 
Sandra och Akvile= friends 4-ever!!


Har haft fullt upp hela dagen, så var riktigt stolt att jag hann med att skriva förut idag. vet att det inte var så speciellt intressant det jag skrev men jag orkar inte bry mig faktiskt. jag går min egen väg så får folk tycka vad de vill om de..

Har varit på fotboll ikväll med Akvile. var sjukt länge sedan vi hittade på något gumman, så det var super kul att få träffa dig och prata lite skit om allt som händer i våra liv:) hoppas vi får tid över snart igen:)

Drog hem tidigare idag från skolan. orkar helt enkelt inte med skolan längre, jag tror banne mej att jag ger upp allt och stannar hemma i stället.


Vad skall jag göra? känner mig så uttråkad. men ändå är jag inte det. men känner något jävla abstinens att få komma iväg och göra något kul. typ rymma hem ifrån:P nej skoja bara.. men bara göra något som jag inte gör vanligtvis.. någon som har förslag??

Pratade med Adam idag:) tänk att man kan tro så mycket när de inte är så.. är verkligen inte sur på dej vännen, har bara haft sjukt mycke i helgen så jag har inte orkat höra av mej till någon så du är inte ensammen om att bli dissad gubben:)

Får försöka att ta mig tid någon dag nu i veckan att träffas en stund och snacka, tycker det var länge sedan nu. eller vad tycker du Adam??:)

Nu skall jag dra ner och se desperate housewives:) så otroligt bra program:)
 <3<3älskar dig mamma, vill bara att du skall bli bra igen. är så glad att jag har dig mamma, du finns verkligen alltid där när jag behöver dig. <3<3<3

Sov gott alla söta barn:) sov så gott..

Skriver mer i morgon:)     puss/S.


Leia fyller 1år i morgon<3 grattis i förskott kärleken<3<3

2009 05 19




Yeah. nu har jag vaknat igen:P har haft fullt upp hela helgen lång kan jag säga. Hoppas att ni som har undrat varför jag inte skrivit eller lagt upp bilder under helgen inte är allt för sura.

Har inte hunnit att sola något i helgen och vädret har inte varit det bästa heller, trodde på mer sol och värme så jag har varit riktigt besviken faktiskt:(



Söndagen gick inte lika bra som jag hade hoppats på, men jag är nöjd ändå. kan inte gå toppen varje gång.. Syrramie sprang ialla fall in 550kr så de är helt okey:)



Nu sitter jag i skolan på svenska och skriver på mitt reportage:) fan va jag tror att den kommer bli bra:) hoppas att Carina tycker det också:D
................................................................................................................................................................................................................................

Skriver mer ikväll:) puss så länge//S.


2009 05 15

Fredag..






Grattis syster Sofia på namnsdagen:) kom på det nu att du har namnsdag:P





Just nu sitter jag i ett grupprum och försöker få till det bästa reportaget ever:) kommer jag lyckas må tro? det återstår att se det:)

Skall försöka att jobba på så fort det går sen på karaktären så att jag kan sluta tidigt så jag hinner hem och fixa lite innan älsklingen kommer hem:)



Vad skall man hitta på i helgen då?
Fredag
*middag med Älskling ikväll, grilla och mysa en stund med familjen.
* krogen senare med Sandra, skall vara snål och gå in innan kl 22:) ha ha

Lördag

*Annelie fyller år, grattis till henne:)
*Köra hästarna en sväng och fixa de sista inför söndag

Söndag

*TÄVLA:) skall bli så sjukt kul:P
*Umgås med kärleken och kankse hitta på något bara med honom, kanske en överraskning:D


Ja de är väl min helg i stora drag. hoppas den blir riktigt lyckad och att solen lyser så jag kan få sola och eventuellt bada också:) skall vara lika snygg som jag var när jag var i Turkiet:P då var jag brun då:)

 kankse blir flera sånna här bilder i helgen:) fast med en ännu snyggare bikini då da:P


ha de gött//S.<3






¤Adam. du måste vara glad idag för solen lyser ute och det brukar vara ett tecken på att du är glad:) hör av dig om du vill senare, jag tror jag har mobilen med mig hela tiden i alla fall:)                                                                                                     ¤


2009 05 14

Torsdag..
Har varit på studiebesök med klassen på Karlavagnens förskola. var jätte mysigt. Snacka om att ha det som ett extra hem för barnen:) var inte ens i närheten av ett vanligt dagis, som även dem kan vara mysiga. nej det här var något speciellt verkligen:)

Nu slutar jag snart för dagen, skall till stallet och köra då sen till Dalhem och eventuellt hämta Ida på dagis, sen hem och rida. och förstås hjälpa Ida att lära sig rida som hon så promt skall envisas med hela tiden:D


Förlåt Adam att jag inte har tid att träffas men det är sjukt mycket just nu, men jag vet att du förstår och inte blir sur:)
Vi får hitta på något någon annan gång.


Får se vad som händer ikväll. kanske hittar på något med Älsklingen<3 saknar dej<3<3
             
Ha det så bra//S.

2009 05 13 kväll

  

Nu är då dagen snart slut då:) har haft det betydligt bättre nu på eftermiddagen än på förmiddagen..

Var på dejt med Jonas och det var både mysigt och roligt. jag lekte pyrroman och höll på att elda upp mina skor och min cola flaska. ha ha och Jonas tittade på mej som att jag var helt bakom flötet:)
Sen matade vi fiskarn med hamburgare och bröd och så packade vi ihop och åkte hemåt.

tack för en super rolig dejt älskl<3


och till dej Adam, jag skall bättra mig och skriva något snällt om dej varje dag:)


puss//S.

2009 05 13

                                                                                       Onsdag.
Värdelösa jävla onsdag, vad har jag gjort för ont för att behöva sitta och ha en tråkig jävla lektion en hel förmiddag?
Seriöst så orkar jag inte bry mig om vad som skall göras på lektionerna längre, det är så oseriöst så det finns fan inte ord för det asså.. Ska man behöva sitta och kolla upp vad partierna driver för frågort i EU parllamentet? eeh jag är inte ett dugg intresserad faktiskt!!! Fick moderaterna tyvärr:( så jävla tråkigt!!


Skall hem idag och sola som fan, skall bli jätte brun har jag bestämt mig för, för jag fick min nya bikini igår och satan va snygg den var:) kommer se så sjukt snygg ut i sommar(för första gången):P

Nu skall ja snart ha gympa, sen engelska sen slutar jag för dagen.. alla har det ju inte lika bra som dej Erika;)

Ha det så bra//S.

        
 

2009 05 12

Tusen tack för i lördags alla vänner. det var svin kul trots allt som hände.. hoppas jag inte förstörde allt för mycket..

Fick i alla fall reda ut allt i söndags, så nu vorde det själva fan om inte det kan få vara bra., vill inte att en massa folk ska komma och förstöra mellan oss pga att de tror att de vet saker som igentligen inte är sant.. och till er som ljuger säger jag bara en sak. DRA ÅT HELVETE!!

                            
Så fin bild och så bra ord..
Är så förbannat ledsen pga allt som har hänt, känns som att det alltid skall vara något som händer,ldrig att jag kan få ha en lugn stund:( men jag förtjänar det säkert...

Begravning den 29 typ:( vill verkligen inte att det skall vara sant. Jag vet att du har det bra där du är nu men ändå, du har alltid funnits där ända sedan jag var liten. nu är båda ni borta:(

Skall återgå till skolarbetet nu, tänker sluta tidigare idag så att jag hinner med allt som skall göras. pallar inte med den där jävla samhällskunskapen! det suger!!!!

Bara så du vet, du betydde något men inte längre! tack för att du verkligen svek mig!!!!!!

                                             




                                              
 <3<3Älskling våran kärlek går genom eld och vatten. 1 år igår<3<3


Ha det så bra//S.

2009 05 09


Vill börja med att säga GRATTIS till Josefin som faktiskt fyller 18 år idag:) skall bli super kul att dra på krogen med dej ikväll:D


fick ett tråkigt besked i morse av morfar, han ringde mig vid tjugo över 8 och berättade att gammel farmor hade gått bort kl8:( blev jätte ledsen och började gråta när jag lagt på luren. men även om det är smärtsamt för oss som är kvar så är det skönt för henne att få somna in, hon har absolut inte mått bra av att bara ligga där i en säng och bara blitt sämre och sämre. nej hon var värd att få somna in tycker jag.
Tråkigt att det skulle vara just idag bara:(

Skall snart in till stan med Jonas ialla fall och handla lite inför ikväll, det skall ialla fall bli sjukt kul att få komma ut med vännerna och komma på andra tankar.

Älskar alla mina nära och kära som alltid finns där för mig.
xoxo/S.

2009 05 08






Tänk att så mycket kan gå fel på en och samma gång. tänk att   så många kan hata någon för så lite. asså tänk igentligen va en del är omogna, lider verkligen med dem som aldrig växer upp!!

Har varit i skolan idag i alla fall. skrev nationella i engelska i morse, satan vad det var svårt då:(  eller så är det jag som inte fattar ett dugg:P

Tror nog att det är de sista;) nej. nu ska jag inte ge andra några förhoppningar på att de har rätt uppfattning om mej om de tror något sådant, jag är faktiskt smartare än va vissa tror:) ha ha känn på den du!!!

Vad händer ikväll då? har olika förslag faktiskt. antingen sitta hemma och umgås med familjen ikväll igen. eller så ska jag hitta på något med Jonas. eller så ska jag va med Sofie och Hanna, eller så ska jag dra till Ceda och dom och se på hockey.. vet inte vad jag ska välja.. blir nog inget av det. skiter i allt och åker till månen ist!!

aja. nu skall jag återgå till det sociala, kanske lägga upp någon tråkig bild på BDB eller något, sen ut i stallet och bära vatten till hästarna:P

Ha det så bra. xo xo//S.

2009 05 06




Onsdag, jävla fucking onsdag.. vad är det för vits med onsdagar?
min dag kan inte börja värre:( har samhällskunskap och de känns som att man sitter i en särklass och försöker förstå, asså jag fattar inte ett jäkla skit av de här.. skall kolla massa saker om Brottsmål och civilmål.. fattar ni hur värdelöst  det är eller?!

Valborg var riktigt skoj, gick tyvärr inte ut på någon krog eftersom jag kände att jag ville spara lite money till den här helgen när min lilla älsklingsprinsessa fyller 18 år:)

Idag kommer Camilla som är min lilla ängel att klippa mitt slitna hår som snart klipper sig självt:P tur att du kunde rycka in gumman:)

Nu måste jag väl återgå till skolarbetet, inte för att det känns speciellt lockande men men.. får se om jag hinner skriva något mer idag//S.



kom ihåg.. ett skratt förlänger livet:D

RSS 2.0