Fredag 27/11

Thanks god it´s friday:)
Fan va skönt med helg:) har varit så otroligt trött hela veckan, nu skall jag bara jobba och stå i i helgen och så skall vi göra vårat första stora framträdande med Luciatjejerna:):) kul kul kul!!!! fast att inte jag blev Lucia:( men men, vi är vinnare allihopa:)

Blir en mysig hemma kväll ikväll, men killarna sitter i soffan och spelar TV-spel så det blir inget TV tittande inte:( kanske senare:P

Nåväl, nu skall jag dra mig ner och vara social:)
Puss//Sandra

Onsdag 25/11-2009

Yeah! det är onsdag..

Har sjungit idag med brudarna:) det kommer bli så kul på söndag och typ nästan hela December.. kommer ju nästan att bli kändisar ju:)


I morgon händer följande:
Radio intervju kl 09.00
Historia prov kl 10.15
Får reda på vem som blir Lucia mellan 13.00- 13.30...


Skall återvända till TV rutan nu.. Hörs i morgon.../Sandra

tisdag 24/11

Är i skolan idag.. Håller på och jobbar för fullt. Blev lite stressigt i morse:( Jonas försov sig, jag var svin trött och fick stressa fast att jag gick upp i tid...

Skriver mer senare:P /S.

Måndag 23 November

Hej igen.. nu är helgen slut.
Matten gick så jävla trögt idag.. orkar inte med det snart.. men det är bara ett prov kvar sedan är det förmodligen slut för mig:)

I morgon är det bara två dagar kvar tills vi får veta vem som blir Lucia..röstningen på internett avslutas på onsdag och vi får red på resultatet på torsdag klockan 13.00-13.30..
Är så satans nervös!!

Hockeybockey ikvll då:) hoppas dom vinner ikväll:)

Nu skall jag återgå till TV tittande, jonas kommer snart hem...
Puss & Kram //S




.
Ibland gör du mig bara så förvirrad!!!

Lördag= Party party:)

Halloj:)
Ja, som ni kanske vet så är det ju Lördag idag då:) sitter hemma i Dalhem och glor medans killarna spelar TV-spel.. Inte så kul kanske..men men jag dör inte precis..
Blir till att dra till bygdegårdeen senare och parta loss:) Pubbafton ju:)

I morgon bär det av till Vibble kl16. Dags för Luciaträff:) längtaaaaar:)

Idag har det inte hänt så jätte mycket. Har jobbat, sett på Idas dansavslutning(hon var jätte duktig) och så har jag varit  i stallet och fixat hästarna:) Det är min dag i stora drag:)

Nu skall jag dra mig neråt och strunta i datorn hela kvällen.. lovar att berätta i morgon om kvällen:)
Ha en trevlig Lördagkväll.. puss och kram//S.

Saknar oss!!!

Fredagdentjugondenovembernollnio

Då är klockan över tolv och det är igentligen Lördag den 21. men jag orkar inte skriva det ännu..
Har varit hemma vid Jonas föräldrar och ätit mat med dem, Det var jätte gott:) fick lasagne:) och till efterrätt så blev det fruktsallad:)

Skall gå och lägga mig nu, behöver sova så att jag orkar jobba i morgon.. Börjar klockan tio.. Men måste gå upp vid halv sju och fixa klart allt innan jobbet..
Skall åka hemförbi mamma i morgon efter jobbet har jag tänkt.. Känns som evigheter sedan jag var där hemma och umgicks med mamma..Saknar henne som fan!!! Undrar hur det blir när jag flyttar hemifrån på riktigt.. Lär väl åka hem till mamma ändå och bo där, och vid pappa också:)

Nej nu skall jag stänga av datorn för ikväll. Hörs i morgon. Sov gott.. Puss<3<3<3/S.

Jonas Olander, Du får min värld att snurra runt,runt, runt. Ungefär som en karusell. Älskar dig<3<3<3
Ses i morgon gumman:)

fredag:) äntligen:)

Idag är det Fredag:) helgen är här och det skall bli såå skönt med ledighet från skolan. (nästan)
Har en hel del att göra kan jag lova. nästan ett arbete i varje ämne i skolan som skall lämnas in så fort som möjligt, fattar inte hur jag skall hinna med.. så skall jag jobba i morgon och eventuellt se på Ida´s dansuppvisning:)

Ikväll blir det en lugn kväll, skall åka till svärmor och svärfar och äta mat. Hade velat gå på hockey ikväll med min kusinvitamin, men vågar nte gå iväg med feber:(

Ha ha vad det är härligt att ha en hund under stolen som ligger och snarkar så det står härliga till:) Igor blev så otroligt överlycklig när jag kom hem, så jag trodde nästan att han hade varit hemma i två dygn själv:) ha ha, men så är inte fallet:)

Nej om jag skall ta och göra lite nytta kanske, skulle behöva tvätta lite och städa av, men det hinns i morgon också:)

Skriver mer ikväll:) puss så länge//S.

sjuk och ont i armen:(

Halloj. sitter hemma idag, ingen skola idag inte.
Har inte kunnat sova i natt för att jag har haft feber, och så har den bara stigit under dagen.. Fy fan.
Kroppen är helt matt, orkar inte göra något idag. Var en pers att ta in hästarna och ännu mer att ta sig upp från soffa.

Skall snart laga mat, så att det står på bordet när Jonas kommer hem. Han skulle vara så gullig och handla hem juice till mig:):)

Nå väl, nu skall jag gå och lägga mig på soffan igen. Måste ladda batterierna till matlagningen sen..

puss och kram//S.

Onsdagdenartondenovembertvåtusennio2.

Nu är jag tillbaka igen:)
Har varit och tagit vaccin nu:) herre gud vad folk hittar på saker, det gjorde inte ont. Jag har inte så farligt ont i armen och jag har inte fått feber ännu:) alltså en lyckad vaccinering:)

Önskar er som ännu skall ta det Lycka till!!

Nu skall jag gå och sussa.. Natti natti. puss/S.

Onsdagdenartondenovembertvåtusennio

Nationella prov idag. Det gick sådär. Var konstiga uppgifter tycker jag, men men jag valde att skriva om Pinsamma föräldrar. Inte för att mina är det utan jag kom helt enkelt inte på något annat att skriva om..

Ikväll gäller det då, skall snart åka iväg och ta vaccin mot svininfluensan. så sen får alla svin passa sig för jag är immun mot er!! ha ha..skojar:)

Var och hämtade lucialinnena och jackan som jag skall ha när vi turnerar runt på gotland:) snacka om att linnena var aningen för korta i armarna ha ha:) men de var jätte fina annars:)

Var ute och red på Mazarin förut:) fan va pigg han var, han bockade hela tiden. ha ha jag kunde inte göra annat än att sitta och skratta åt honom, och det gjorde inte saken bättre. ha ha..

Luciarep i morgon då. kl 14:) skall bli super kul, vi kom igång med sången ordentligt igår:) Det kommer bli ashäftigt brudar:)


I morgon tänker jag fråga om min kära lilla Piff vill komma förbi på en fika kanske:) är inte så kul att behöva sitta här oh bara glo på kvällarna.. Gumman om du läser det här så kan du ju höra av dej:) Yu know who you are;P

Nu skall jag fixa i ordning mig och sedan vänta på att kärleken kommer och hämtar mig:) puss så länge<3/S.



tisdagdensjuttondenovembertvåtusennio

Hej igen då:)
Verkar inte som att jag har något bättre för mig va? har blivit bloggare ordentligt nu:) men jag måste ju ta igen alla dagar som jag inte har skrivit:)

Nu sitter jag i Dalhem iaf:) Igor sitter och kollar på mig som att han tänker " Men hallå, skall du bara sitta där hela ditt liv och glo eller?!!"

Skall snart gå ut till stallet oh ta hand om hästarna. Är nästan lite smått inne på att rida ikväll, men då måste jag ringa till Gabriella först.. Funderade på att rida på Masarin ikväll och Kida i morgon.. hmm det får nog bli så tror jag:)

Blir till att plugga ikväll då... NP i morgon!! Fuck a duck vad jag är nervös. men vet inte varför!!!!!

Nu skall jag byta om, sedan dra mig utåt...puss och god natt för jag skriver inget mer idag!/S<3

Att skriva..

Sitter och skriver personligt brev och arbetsansökan.. asså varför skall man göra sådant:( det är ju tråkigt!!!!
Jag har ju kunnat fixa jobb annars ändå, det är ju bara att vara sig själv.. Men hur skriver man ner det på papper? vill inte låta för självsäker precis!!! är svårt att skriva:( snälla läsare, hjälp mig!!!




Blir Luciaträff idag kl16. Måste bara förbi stallet innan och fixa klart det sista.. Hann med att mocka nästan alla boxar i morse:) wiiii!!!

Nej nu skall jag fortsätta att söka jobb.. Good luck!!!ha ha ha


tisdagdensjuttondenovembertjugohundranio

Yeah! nu sitter jag i skolan. Håller på med arbetet om Fosterhem och allt vad det innebär. Ingen annan i gruppen kom på handlednigen som vi skulle ha haft med Frida, så jag fick sitta där själv och prata med henne.

I morse var det att gå upp tidigt. Har varit duktig tycker jag för jag har fixat hästarna i Dalhem, Hästarna i Stan och sen skall jag bara hem och laga mat ikväll:) Blir nog en promenad med Igor ikväll tror jag, han behöver vara trött ikväll så att jag kan få sova i natt... Gud vilket spring det har varit på honom och katterna i natt...


 Saknar min lilla pluttis.. Snart är hon ensammen där hemma:( kommer kännas tomt som bara tusan då:(



Älskade älskling<3<3<3<3<3<3<3

Jag säger bara en sak....

Jag älskar dig!!!!!!!<3



Puss och kram. skriver mer senare:)//S

måndagdensextondenovembertvåtusennio:)

Vad jag älskar varje dag som kommer och går:)
har varit på Fårö i helgen:) bodde med pappi m. familj. Faster m. sin man. Farbror m. sin fru.
Fy tusans gubbar vad roligt det var:) satt och spelade skitgubbe till kl halv tre på natten och där innan var det Med andra ord som gällde:)

Nu sitter jag här vid datan och Igor ligger på sin filt och sover. Vi väntar på att Jonas pojken skall komma hem så att det kan dras iväg till affären och handla något att äta ikväll:) blir nog pizza kan jag tro:)
Hoppas verkligen att de här två veckorna går bra nu, fan om något händer. Då måste det vara min jävla otur!!!


Lucia träff i morgon då:) skall hem till Linnea då:) blir kul tror jag..

Nu skall jag gå och kolla om kattelikatterna vill komma in och värma sig. Är inte lätt att hålla koll vem som är vem bara:( Hmmmm
Fluffe har fluffig svans. Lillen och Snyggve ser lika dana ut men Lillen är mer kelig än vad snyggve är:) blir nog bra det här:)

Simma lugn<3

fredagdentrettondenovember


Älskade älskling<3<3<3<3<3<3<3
God morgon alla glada:) Ännu en strålande dag.

Liz fyller 18 idag:) grasttis grattis:)

Jag är med i tidningen idag:) rösta på mig väl:)


Blev jobbigt igår, varför skall du tjafsa så mycket? kan du inte bara vara glad för de som vi har? jag älskar dig och ångrar det som har hänt. SÅ! är du nöjd? jag ger mig. orkar inte mer nu!!


Luciaträffen igår var riktigt skojig:) Känns som att vi kommer att komma varandra nära:) så kul att hänga med er brudar:)Hockey ikväll med kusinen min:) skall bli kul:) var så otroligt länge sedan vi var iväg och såg tillsammans. måste bli ändring på det:D


 

Idag slutar jag 12.15. Sen skall jag hem och sova tror jag. är trött. Blir att dra ut till stallet sen tror jag, även om jag hellre skulle vilja åka hem och sova...

måste plugga nu.. puss/S.


Gooooood moooorgooooon

Hej alla glada och sura:) En ny dag och nya tag.. Ser verkligen fram emot träningen ikväll:) blir ett spännande schema som vi kommer att följa och sjunga..

Skriver mer senare:) pussss


11/11-2009

Idag är det 1½ år sedan jag träffade min älskling:) eller snarare det är 1½ år sedan vi blev ett offentligt par:)

För alla er som sett mig i tidningen och som nu även läser min blogg uppmanar jag er att RÖSTA:) ju fler röster som kommer in desto bättre är det:) eller hur:)

Skall till stan ikväll till pappa:) grabbarn skall snacka cross..

Någon som kanske vill köpa häst? Har en travare till salu. Hon skall bli ridhäst nu mera och hon behöver ett miljöombyte. Alla mina läsare kan väl tipsa om henne till dem ni känner som är seriöst intresserade av ett hästköp. Har begärt 10.000 kr för henne men priset kan diskuteras vid seriöst köp.

Ha det gott och titta snart förbi igen:) skall verkligen vara duktigare på att skriva:D


äntligen:)

Jag är med i tidningen:)
Hoppas att många har sett det:P
skojar bara, vill inte vara en skrytis. men men... att vara en av de sju är sjukt kul:)!!!!

är i skolan idag. har nationellaprov idag:( är så jävulskt nervös så det inte finns ord för det!! kommer få ett jävla IG!!!

men men ha en rolig dag, skall dra vidare nu:) puss//Sandra

bring it on babe!!!

Älskade älskling<3<3<3<3<3<3<3 
You make me smile....<3<3<3



All the time<3<3<3<3


Yeah. nu är jag igång igen, skall börja skriva efter att jag fått höra att jag är dålig på att skriva nu mera.. hmm Victoria I think you have right!! sååååå
Nu är jag tillbaka som sagt.

Vädret är toppen verkligen...............not... Varför skall det liksom börja snöa nu? då måste man ta på vinterdäcken och vem orkar det? seriöst alla de som fick frågan av GT när de skulle ta på sina vinterdäck. Säg som det är, ni är för lata för att göra det... moahahahah :)

Nu har jag något riktigt kul att berätta... eller nej föresten. det gör jag inte alls det nej. hihihihi. Det får bli en annan dag:D

Nu skall jag återgå till att vara hemma fru för min Fästman:) är nämnligen förlovad numera:)     men men inget rum blir städat om jag sitter här. Skriver i morgon igen. LOVAR....

Puss på er alla sötnosar där ute i vinterkylan./Sandra


RSS 2.0