Slutet av November 2010:-)

Snön har nu kommit och det är kallt och jäkligt.. Men vad gör väl det när man har en skön soffa att ligga i och skriva lite här och sedan se på tv..
Ja då finns det inte så mycket att klaga på faktiskt:-P

Idag skulle jag ha jobbat som personlig assistent. men oturligt nog så finns det ingen personkemi mellan mej och brukaren. vi är FÖR olika helt enkelt.. Men men, jag försökte ialla fall. Det gjorde inte hon!!

I morgon skall jag jobba på JABS(Järn AB Södertorg) sedan skall jag på personalfest på eftermiddagen. Skall jag jobba på söndag så blir det en lugn kväll, annars smäller det:-) tjoho klackarna i taket:-D

Nu ligger jag som sagt på soffan och ser på tv/skriver blogg/leker med katterna/ fryser som en gnu:-P
Bra att man är allgörare:-)

Ha det fin fint så skall ni trogna läsare se att jag snart skriver igen:-) annars finns jag på www.superbus.zoomin.se
Där kan ni också läsa vad jag har för mej när jag inte skriver här:-)

Ha det bra och kör försiktigt på vägarna. Det är halt!!!    //S.

:-(

Allt är upp och ner just nu. och då menar jag allt..
Jag vet inte längre vilket ben jag skall stå på. Står jag på det ena så misster jag det andra och tvärt om.. Fan fan fan!! Varför får man aldrig vara glad och må jätte bra?! vad har jag gjort?!!

Sitter hemma i min tråkiga lägenhet och har tråkigt. ingen som vill umgås med en längre:-(
Är ledsen som fan.. miste min ponny igår:-( finns inget stopp på tårarna.. Han betydde allt för mej.. men nu är han borta......

Katterna ligger och sover och myser. Så otroligt söta. men dom är väl de enda vännerna man har som trivs i ens närhet........ eller?

Akvile är i norge nu och jobbar.. Saknar henne så det värker i hjärtat..


I helgen blir det fastlandsresa. Tror jag..om jag inte ändrar mig i sista sekund, det känns nästan som det.. men vad fan skall jag göra här hemma då??

Livet är verkligen inte enkelt. Det är jätte svårt. Jag tror jag har gjort ett misstag. kanske flera förresten... men men.. jag skiter i allt nu.. This is it!!!



Saknar dej vännen.. du gör mig väldigt glad...



lite saker som gör mig glad i allt negativt....








RSS 2.0