2009 09 29

Ny vecka.. Nya saker att göra.......
Vet inte om det kommer att vara såhär hela hösten och vintern men jag känner att jag verkligen inte orkar med kyla!! Vill bara åka och värma mig på en härlig och solig strand någonstans vid medelhavet eller atlanten.. Fy fan för den svenska vintern!!!

Lämnade in svenska arbetet idag:D äntligen ett arbete som kom in i tid:) får se hur många fler sådana det blir:) hoppas på ett MVG på det här arbetet iaf!!

I morgon är det tydligen rödakorsetutbildning. eller vad det nu heter:( ska iaf bli riktigt tråkigt eftersom jag inte kommer ha på papper att jag gjort utbildningen eftersom jag var sjuk sist det var.. SKIT oxå!!!

Nå väl, nu skall jag gå ner och ta mej en varm dusch och sedan skall jag krypa ner i sängen och se på Tv innan jag somnar:)

Sov gott/Sandra


                                                                   Moa och Dar's Foxtrot.
Grattis Idag Moa på 14årsdagen:)


2009-09-25

Sitter hemma i Dalhem och kollar på TV med käraste. Har varit en lugn kväll ikväll, med mycket godis,läsk, chips och trevligt umgänge:) Min kära väninna kom förbi och höll mig och kärleken sällskap när det vad Idol på Tvn.

Snacka om att Idol är helt jävla fantastiskt:) tänk att vårat land Sverige kan rymma så många bra sångare och ändå har inte alla sökt dit heller. Funderar faktiskt på att söka nästa år bara för skoj:D inte för att jag är någon sångare precis men fan ändå:) kan ju bli kändis ju;)

Gick på stan idag med Akvile och hittade ett par fantastiskt snygga byxor på Vero Moda, tänkte köpa dem men så fick jag för mig att vänta tills nästa vecka istället. De kostade inte så farligt mycke heller så dem är väl slut när jag väl ska köpa ett par.

Vet inte riktigt vad jag mer kan skriva om som har hänt idag.. Har varit i skolan(så J*vla tråkigt så jag tror jag dör!!!!!) sen har jag skrivit klart svenska arbetet som skall lämnas in nästa vecka:) riktigt nöjd med det:)

Pappa har varit på Kalmar och tävlat ikväll med April's Lady. Tyvärr fick de galopp och kom sist i mål. Men som pappa alltid säger " Det är bara att bryta ihop och komma igen". I Belive you dad:)

I morgon är det då min tur att försvara Blixt titeln, skall tävla på ponnytravet här hemma. Så sjukt nervös men vågar faktiskt inte yppa det till någon. Hoppas på vinst då jag har tre ruskigt bra hästar ut:) Estelle och Jag
                            Estelle och jag:)<3                



Predor och jag vinner:) 
                             Predor och jag :)

                                   
                                                    
                           
                         Planja och jag


                        
Lopp 1: Estelle*- egen tränad häst

Lopp 3: Predor*- pojkvännens häst som tränas av svärmor Gunilla

Lopp 5: Planja*- Pojkvännens lillebrors häst, även hon tränad av svärmor Gunilla

Lopp 6: Predor*- pojkvännens häst som tränas av svärmor Gunilla

Hoppas att allt går som det ska, nu skall jag hoppa in i duschen och sedan sova. Ska upp tidigt i morgon och fixa stallet innan jobbet:)
Skriver hur det går i morgon:)

     <3 Älskade älskling<3<3<3<3<3<3<3

Sov gott/Sandra


sitter i skolan och....

glor, försöker att tänka ut hur jag ska sminka mej till fotograferingen:) ska bli sjukt kul:D hoppas att hela klassen spökar ut sig ordentligt:) skriver mer sen:) puss och kram

Det är tråkigt när det....

står som spö i backen. Blixtrar och dundrar utanför fönstret.. asså vad är det här? vart tog den underbara sommaren vägen? eller kan man kalla det för en underbar sommar? det vet jag inte faktiskt, visst har det varit varmt men det har regnat mycket och varit molnigt många dagar:( men det här vädret slår allt!!!!!!

Har varit ute på russtravklubbens hemsida flera kvällar nu men inga bilder har kommit ut ännu:( det är typiskt när jag då hade tänkt att jag skulle lägga upp snygga vinnarbilden och allt... men aldrig att det kan bli som jag har tänkt mej nej!!!


Har varit i skolan idag, det är ju ett spännande kapitel. Försöker att få klassen att insé att vi faktiskt går i trean och inte ettan, vi skall liksom ta studenten nästa år!! hallå när fan ska de fatta att tiden går hur fort som helst!!! Ibland blir man bara SÅ trött!! tur att vi är några som vet vad vi vill i allafall!!


Well baby now it´s time to say good bye.
Hopefully you take care until tomorro.
Love ya<3<3


Ibland blir jag glad av att se bilder från förr:):)


Travbild


Petronella Gol och jag:) älskar den hästen:)


dags för ett byte?

jaha kära bloggen och alla läsare där ute, idag har jag varit hemma från skolan. inte roligt:( missar säkert sjukt mycket som jag kommer få jobba igen..
Har typ sovit hela dagen och det hjälpte, så nu är min huvudvärk helt borta faktiskt:)
Klockan är nu kvart i tre och det betyder att min älskade älskling snart slutar för dagen:) längtar.......

Helgen har varit helt fantastisk:) har varit ute fredag och lördag:) skoj skoj skoj:) Tävlade även i lördags på travet:) en riktigt lyckad dag med 2 oplaceringar men riktigt okey tider:) en fjärdeplacering och 1vinst:) samt en struken häst pga att tränarbyte inte hade gjorts..men men nu är bytet gjort ialla fall så nu är det bara att tuta och köra:)


föresten så tänkte jag lägga upp lite bilder sen senare:) ska bara hitta mitt USB-minne som jag har kagt någonstans på ett riktigt bra ställe:) ha ha, tydligen för bra för att jag skulle kunna hitta det igen:)

Lägger upp några bilder straxt:) kram så länge<3

RSS 2.0