Halloj:-)

Hejsan:-)
Nu har jag äntligen hittat tillbaka till bloggen igen:-) blev lite väl mycket nu vid julen o de.. men nu är batterierna laddade igen o jag skall skriva igen:-)

Just nu sitter jag och kollar runt efter boende. Har bestämt mig för att det är dax att flyga ur boet!! Vill skaffa något eget nu..

Mamma, Stefan & Thomas skall in och se på bio ikväll så jag o Jonas är barnvakt för Iden sprattel:-)
Får se vad som händer sen, blir nog inget större pådrag för jag skall upp o jobba i morgon bitti kl7! Skall bli gött o tjäna lite money:-D


Hade en underbar Jul i år iaf:-) Fick jätte fina paket och bra saker som jag har användning för:-) Dock blev det lite för mycket åka runt för mej ändå. Först var vi hemma vid mamma o stefan o Ida o åt frukost. Sedan for vi till Jonas föräldrar o åt mat där o drack kaffe. sedan skulle jag ha åkt hem innan 3 för att se Kalle Ankas jul med Ida men det blev inte så. Istället så fick vi stressa hem för att inte missa tomten(kom precis när han stod på gården) Öppnade julklappar åt lite och sedan bar det av hem till pappa o Annelie för att fira där:-)

Dagen efter..

körde Jonas till Dalhem, Halkade sedan vidare ut mot Lau. Halvvägs dit ringer pappa o säger att vi skall till Kattvik:-( ja!! Halka vidare dit då:-) åt middag med alla kusinerna och släktingar:-) Hem till dalhem o fixa hästarna, sedan in till stan o fira jul med syskonen vid pappa. Göra sig i ordning, åka till Conny & Frida o förfesta:-) in på krogen o festade järnet:-) Hem o sova. kl 03.45 somnar..

Igår..
Firade gammelmorfar som skulle ha fyllt 100år. Var jätte kul:-) släkten kom ut o åt mat och umgicks:-)

Idag..
Försov mig i morse. In till stan o rida o longera hästarna. Ut till Atlingbo o äta mat,fika sedan hem. Fixa hästarna med Iden sprattel. Ida såg en liten mus i stallet, jag lovar att hon skrek så att hon höll på att ***** i byxorna:-) ha ha.. Jag skrämde ut den ur boxen sedan försvann den..


Nyår:-)

Skall på fest vid Jeppe. Skall bli så jävla kul:-)








God fortsättning o ses vi inte så får ni ha så kul på Nyår:-)♥



Tisdag 8/12

Förlåt!!

Jag har verkligen haft fullt upp och därför har bloggen blivit lidande:( sorry.. Men det blir nog så ett tag nu framöver.

Jag skall förska att skriva nu under Lucia turnén men det kan bli svårt då det är tidiga mornar och sena kvällar. Det jag ser fram emot är att så många som möjligt kommer till Visby Ishall på fredag och ser oss där:) Vi skall sjunga för publiken och jag hoppas att så många som möjligt kommer:)

puss puss/ S.


RSS 2.0