15 december

Snart är det Jul Afton, dagarna blir bara färre och färre innan.. jag förstår att många längtar, men jag längtar inte ett skit efter Julen.

Julen var rolig när man var mindre, då man kunde önska sig stora paket och massa leksaker. men vad skall man önska sig nu igentligen?? Ingen aning!!!!

Har suttit och gjort klart min engelska ikväll, sista redovisningen innen Jul är på Torsdag och jag tänker verkligen gå in för det då. jag skall ha mitt VG i engelskan! det bara är så!!

Livet går inte i repris   så det är väl bara att sattsa högt hela tiden, annars kommer man nog ångra sig en vacker dag..

Hur som helst. Sista veckan nu innan Jullovet:D yeah jippi va kul de skall bli:)
har redan planer för vad jag skall göra, skall tillbringa tid med mina bästa vänner och så skall jag köra cross också:D


<3<3<3jagälskardigjonasolander!!<3<3<3

Lördag 13 December

Hejsan.

idag är det då lördag och jag har varit ute på äventyr.
Jag har kört cross med pappa, brorsan, syrran och pojkvännen. fy sjutton va kul de var, jag skakade som ett asp löv när jag klev av crossen:)

Lucia idag oxå. hade funderingar att se Gotlands lucia idag men jag hade inte ork att gör så mycket annat idag.

Var ute i stallet i morse och tog hand om hästarna, de börjar bli bättre nu i alla fall. Min pingla har klarart sig undan från feber och hosta.
De som varit dåliga börjar bli bättre, febern går ner mer och mer för varje dag.


Nu skall jag gå och fortsätta att se på tv. OBS! det är faddergalan ikväll klockan 8 på tv4. Jag uppmanar faktiskt  folk att se den och bli fadder. Det är faktiskt snällt att försöka hjälpa andra människor.
Har nämnligen arbetat kring BARNADÖDLIGHET i skolan, det gav mig en puch framåt och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bli fadder. Hoppas fler tänker som jag!!

Trevlig Lördag ///.S

10 December

Onsdag då:)

Idag hade vi studiebesök på Visby reninigsverk med klassen, sjukt konstigt ställe att vara på men det var ganska så intressant ändå faktiskt.
Vi fick gå runt på deras område på en guidad tur med en som heter Roger, han var väldigt duktig på att förklara och drog några skämt då och då för att lätta på stämningen.
Efter det så tog jag och några till ifrån klassen en promenad tillbaka till skolan, det tog ca 30 min att gå. där efter var det dags för gympa.
De andra hade body pump och basket, medans jag tog en härlig promenad i den friska luften.  Klockan 12.15 slutade vi för dagen.
12.30 kom min mamma och hämtade mig vid skolan, där efter bar det av till Rusta, mamma skulle köpa en pressent till en arbetskamrat som fyller år idag. jag fick handla mat undertiden. det blev en 150g med pomes, det lustiga var bara det att när jag stod i kö för att beställa så kom det en dam och bara trängde sig före. Vadå att jag blev förbannad. Men det goda i mig kröp fram då och jag ursäktade henne med att tro att hon var väldigt hungrig, och då behöver man mat snabbt för att kroppen skall orka med en hel dag. Ha ha vad smart va!!!

Nej nu har jag skrivit klart om denna dag tycker jag. skriver mera i morgon.
                                                                                                                              see ya//S.

RSS 2.0